COSMETICĂ MEDICALĂ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Recomandari

 

 

PEVONIA BOTANICA este brandul vedetelor de la Hollywood si sponsor oficial al premiilor Oscar si Globul de Aur in anul 2010, ofera o linie exclusivista completa destinata ingrijirilor faciale si corporale SPA.


Caracteristicile principale ale acestui brand care l-au propulsat in cele mai luxoase SPA-uri din lume sunt:

 

 • ingrediente 100% naturale
 • calitate garantata international
 • ECO - friendly – program de protejare a naturii si conservare a Planetei
 • SPA –lider – filozofia Pevonia este unirea naturii cu stiinta, oferind un produs unic cu rezultate remarcabile pentru orice individ
 • este brandul vedetelor de la Hollywood


  Deschiderea portilor ELITE LIFE BEAUTY & WELLBEING  SPA ofera comunitatii noastre exclusivitatea unei tehnologii de ultima generatie in domeniul terapiilor faciale si remodelarii corporale, dar si exclusivitatea unui brand Hollywoodian care ne va bucura atat trupul, cat si sufletul.
   
  Poti beneficia de consiliere estetica, nutritionala si fitness numai la ELITE LIFE BEAUTY & WELLBEING SPA, poti sa adopti un stil de viata sanatos, sa-ti modelezi corpul asa cum doresti deoarece beneficiezi de BODY FARM EXIMIA, aparatul care” inghite cm “ de acolo de unde doresti. Oricat sport faci, ajungi la un moment dat sa nu mai slabesti nici macar 1cm, oricat te infometezi, organismul nu mai raspunde, este momentul sa-ti schimbi stilul de viata.


Adopta o dieta sanatoasa, un program de sport zilnic si poti beneficia de remodelarile corporale pe care ti le doresti cu o simpla vizita intr-o locatie de exceptie, special creeata pentru tine.

 

 

 


Poti sa iti modelezi regiunea din corp care te dezavantajeaza cel mai mult, fara efort, fara durere si fara nici un efect secundar, BODY FARM EXIMIA – fiind singurul aparat de beauty brevetat medical.

 

  

 

     
 

 

               

 

Copyright © 2008 KYO INC | Toate drepturile rezervate.  Web design by Kyo