COSMETICĂ MEDICALĂ


SERVICII

 

 
Serviciile estetice oferite de mine sunt bazate pe formarea mea profesionala in domeniul cosmeticii medicale, dar si pe numeroasele specializari in domeniu efectuate de-a lungul anilor, deoarece se stie ca industria de beauty este un domeniu exploziv in  ceea ce priveste dezvoltarea si evolutia. De-a lungul celor 18 ani de cariera in estetica am incercat sa ma adaptez nevoilor indivizilor din jurul meu pentru a le oferi servicii de calitate. In acest sens m-am folosit si de branduri de produse dermato-cosmetice renumite care au contribuit la succesul meu profesional.

Formarea mea profesionala s-a completat anul acesta cu competenta de nutritie, dietetica si fitness pentru a veni in ajutorul dumneavoastra cu servicii de nutritie care va vor ajuta sa adoptati un stil de viata sanatos.

Orice individ care apeleaza la serviciile mele va beneficia de o consultatie estetico- dietetica  GRATUITA  in urma careia se va stabili diagnosticul de ten si eventuala imperfectiune estetica prezenta, precum si conduita dietetica de care aveti nevoie pentru adoptarea unui stil de viata sanatos. De asemenea se va stabili exact protocolul terapeutic atat in cabinet, cat si recomandarile privind ingrijirile estetice realizate la domiciliu. Totul este de o importanta majora, deoarece de cele mai multe ori problemele  inestetice care apar sunt induse chiar de pacienti datorita absentei unei ingrijiri adecvate sau a unei ingrijiri total gresite, unor obiceiuri alimentare nesanatoase.

Se stie ca sanatatea reuneste atat sanatatea fizica, dar si cea a mintii si a sufletului. Datorita deschiderii ELITE LIFE BEAUTY
& WELLBEING SPA puteti  beneficia de o serie de servicii de exceptie care vor contribui la imbunatatirea starii dvs. de bine.


In urma stabilirii diagnosticului de ten si a conduitei terapeutice, pacientii pot opta pentru anumite servicii estetice oferite de mine.

In functie de preferintele pacientilor se poate opta pentru alegerea brandului de produse dermato-cosmetice:

-    BRUNO VASSARI   Spania
-    PEVONIA BOTANICA  USA
-    BERNARD CASSIERE  Franta
-    PELL AMAR  Romania

 

Tratament estetico-medical de curatare specific tipului de ten( gras, normal, uscat)
Tratament estetico-medical antiacneic
Tratament estetico-medical antirid
Tratament estetico-medical de hidratare
Tratament estetico-medical de reglare a secretiei de sebum
Microdermoabraziune
Peeling chimic usor
Peeling chimic mediu
Masaj facial de relaxare
Masaj facial anti-ageing
Masaj facial prin presopunctura
Lifting cosmetic
Tratament anticearcane, pungi si riduri din jurul ochilor
Tratament al ridurilor din jurul gurii
Tratamentul barbiei duble
Tratamentul ridurilor gatului
Tratament pentru fermitatea sanilor
Tratament pentru vergeturi
Tratament pentru ridurile dupa corp
Tratament de tonifiere a bratelor
Tratament de slabit
Tratament de remodelare a corpului pe zone
Tratament de tonifiere a corpului
Tratament de intinereire a mainilor.

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

Obezitatea este de fapt rezultatul degringoladei vieții noastre în care ne lăsăm pradă plăcerii de a mânca, fără să realizăm că am depus câteva kg.Începem să obosim, ne dor picioarele, nu avem chef de nimic, avem insomnii, indispoziții și multe alte probleme. Primelor 5 kg deseori nu le acordăm importanță. Rapid apar și mai mullte kg și suntem tentați să dăm vina pe vârstă, stress, fără să realizăm ceea ce măncăm și mai ales ce fel de apă bem și cât bem.

Plăcerea de a fi în formă se datorează mai ales stilului de viață pe care ni-l imprimăm, care implică apă, alimentație,sport, relaxare. O metodă nouă și eficientă de modelare a corpului și deblocare metabolică este reprezentată de protocolul SDM, care constă dintr-o dietă ketogenică săracă în calorii, normoproteică și un conținut scăzut de carbohidrați.

Protocolul se împarteîn 3 faze :

1.faza de atac în care metabolismul ketogenic este activat de aportul redus de glucide, ceea ce duce la disparitia senzației de foame și apariția stării de bine deoarece se pierd kg și individului îi place ceea ce vede. În această fază e bine să se consume numai alimentele preasimilabile recomandate de SDM.

2.faza de tranziție în care pacientul este reeducat spre un stil de viață sănătos consumând alimente onișnuite.

3. faza finală în care se adoptă dieta mediteraneană pe termen lung.

Avantajele acestui tratament sunt următoarele – lipsa senzației de foame și o stare de bine aferentă, slăbire rapidă, protecția masei musculare și topirea grăsimii, rezultate durabile în timp, reeducare alimentară, slăbire armonioasă și păstrarea elasticității pielii, posibilitatea menținerii echilibrului ponderal.

Contraindicațiile dietei SDM sunt – diabetul zaharat insulino-dependent, insuficiența hepatică gravă, insuficiența renală, patologii cardiace grave,boli psihice grave, sarcină, alăptare, copii și adolescenți în creștere.


 

 

 

 

 

                         

 

 

Copyright © 2008 KYO INC | Toate drepturile rezervate.  Web design by Kyo